
طرح توجیهی تولید چیپس میوه
نگارش توسط : تیم تحریریه ایلیا | یکشنبه، 30 تیر 1404
چیپس میوه به معنای خشک کردن قسمت های خوراکی و مرطوب میوه ها گفته می شود که این کار سبب جلوگیری از فاسد شدن میوه ها نیز می گردد . خشک کردن میوه ها به منظور تهیه چیپس میوه هم از آنها در برابر فساد محافت می کند و هم حجم آنه را کوچک می کند و سبب می شود که حمل و نقل ترانزیت آنها ارزان تر و آسانتر شودو حتی مصرف میوه ها را راحت تر می کند و به شکل چیپس یا آجیل مصرف می شوند . امروزه مصرف میوه های خشک مثل خرما، انگور، زردآلو، انجیر، سیب، هلو و حتی گلابی در سراسر دنیا و نیز ایران طرفداران بسیار دارد .
توجیه مالی – اقتصادی یا طرح توجیهی و اقتصادی چیپس میوه
نام محصول : گلابی، هلو، زردالو، آلو و سیب
تجهیزات مورد نیاز : کانوایر، بلانچر، دستگاه برش، هستهگیر و خشک کن
حجم تولید روزانه :1 تن
سرمایه لازم برای خرید تجهیزات : 140 میلیون تومان
سرمایه لازم برای خرید مواد اولیه : 400 میلیون تومان
فضای لازم :500 متر مربع
مزیت این محصول
چیپس میوه برای بدن بسیار مفید است زیرا انواع ویتامین های میوه را به همراه دارد و این باور غلطی است که خشک شدن میوه فواید آن را از بین می برد ، زیرا خشک شدن میوه تنها گرفتن رطوبت میوه است و به بافت آن ضرری نمی زند. چیپس میوه هیچ نوع چربی ندارد ، وبرای بدن بسیار مفید است زیرا جایگزین شکلات و دیگر تنقلات مصنوعی است که برای بدن می توانند مضر باشند . هر نیم لیوان میوه خشک 30 الی 40 کالری دارد ولی ویتامین آن برابر با یک لیوان میوه تازه است.
مطالعه بازار محصول
به دلیل اینکه در بسیاری از نقاط جهان ، به دلایل اقلیمی بسیاری از محصولات و میوه ها قابل کشت نیستند و به دلیل ماندگاری بالای میوه خشک یا چیپس میوه به نسبت میوه های تازه بازار بسیار خوبی برای صادرات این محصول وجود دارد . از طرفی به دلیل تنوع آب و هوایی در کشور ما و اینکه بر خلاف سایر صنایع تولید چیپس میوه تکنولوژی پیچیده ای را نیاز ندارد ، لذا تولید و صادرات میوه خشک در ایران به راحتی صورت می پذیرد .
مراحل تدوین طرح توجیهی و طرح اقتصادی تولید چیپس میوه را با مشاوران ایلیا انجام دهید.
پاسخ دادن به :
فرم ارسال نظر و سوال